Predavatelji 2020

dr. Iztok Kamenski

Dr. Kamenski Iztok je končal Gradbeno fakulteto v Mariboru  ter v letih 2010-2013 magistriral na Fakulteti za manangment, Koper (Slovenija) V  letu  2019 doktorira na  Horizons university Paris v Franciji smer  Bussines .

Zaposlen V JUB d.o.o. od leta 2000, trenutno kot  Vodja JUB Akademije prireja konference, seminarje in treninge  za domači slovenski in mednarodni  trg:  Hrvaška, Srbija, Bosna, Makedonija, Kosovo, Bolgarija, Albanija, Grčija. Romunija, Madžarska, Velika Britanija, Irska, Nemčija, Avstrija, Slovaška, Češka, Švedska, Rusijo, Kazahstan, Norveška… . Vodi tim JUB Akademija( tim 10 strokovnjakov iz različnih delov Evrope), ki opravlja tehnične in  marketinške dejavnosti.Je strokovnjak za zunanja in notranja gradbena dela ter načine trženja proizvodov. Opravljal certifikacijske postopke na DIBT, OIB., BBA, ZAG, SINTEF, IGH, IMS za proizvode in sistemske reštive. .Za podjetje JUB  nastopa na odmevnih dogodkih, konferencah, televizijski in radijski nastopi. Koordinator dejavnosti JUB-a  v združenjih v Sloveniji in Evropi.

Predsednik UO GBC Slovenija od leta 2017 in član Sveta za okoljske deklaracije proizvodov na ZAG. V letu 2014 opravi izpit za energetskega manangerja in opravlja energetske preglede objektov za podjetje JUB.  V letu 2016 podpredsednik UO NK Pobrežje.

dr. Iztok Kamenski
Damjan Bradač CVETKO LOVRENC
14 of 16